Openhaardhout-Houtskool-Bruinkool - Leelant

Bevestiging

Nadat u producten heeft besteld, ontvangt u per e-mail een bevestiging met een overzicht van alle bestelinformatie. Geen e-mail ontvangen? Misschien treft u deze aan in de map met ongewenste e-mail. Mocht dat niet zo zijn, neem dan telefonisch contact met ons op via (0113) 350 400.

Leelant bezorgt overal

Wij nemen snel contact met u op om een afspraak te maken. Natuurlijk bezorgen wij onze producten in heel Nederland. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw woonplaats en de bestelde hoeveelheden. Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Annuleren of wijzigen?

Bent u van gedachten veranderd en wilt u uw bestelling aanpassen of annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op via (0113) 350 400.

Niet tevreden?

Is uw bestelling niet naar verwachting of heeft u een klacht? Neem ook dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via (0113) 350 400 of info@leelant.nl/.

Advies nodig?

Twijfelt u over het te bestellen product? Dan kunt u bij ons uiteraard terecht voor een goed advies. Ook wanneer u liever niet via internet wilt bestellen, zijn wij u telefonisch of per e-mail graag van dienst. Neem contact op via (0113) 350 400 of info@leelant.nl/.

Voorwaarden

Lees hier onze leveringsvoorwaarden.

Privacy en disclaimer

Lees over ons privacybeleid.

© 2024 | Website C@-editors Webdesign