Openhaardhout-Houtskool-Bruinkool - Leelant

Hakblokken, boomstamtafels en meer!

Leelant levert niet alleen het beste haardhout, maar maakt van diverse houtsoorten ook andere nuttige én creatieve dingen.

HakblokHakblokken

Uit het onderste stuk van een boomstam maken wij stevige hakblokken met twee vlakke kanten. Het hakblok staat stabiel op de grond zodat uw te hakken houtblokken er stevig bovenop staan. De werkhoogte bedraagt ongeveer 60 centimeter, een ideale hoogte om veilig en zonder rugklachten te werken. De hakblokken zijn beschikbaar met verschillende diameters.

Houtsteunen

HoutsteunenUw brandhout netjes opstapelen en zorgen dat het niet omvalt of wegzakt? Met onze op maat gemaakte houtsteunen is dat mogelijk. Tussen twee staanders kunt u het gekloofde hout makkelijk opstapelen, zodat het er perfect bij ligt.

  • De breedte tussen de twee staanders kunt u zelf bepalen.
  • Standaard maten van de steun zijn 150cm hoog, diepte 25cm (afhankelijk van de maat van het gekloofde hout).
  • De steunen zijn van dikwandig kokerprofiel en de strip heeft een dikte van ±1cm, alles is volledig afgelast.

Wilt u steunen met andere maten neem dan contact met ons op.

Boomstam Krukken en tafel van EikenBoomstamkrukken en –tafels

Haal de natuur in huis! Of creëer een bijzondere plek in de tuin. Onze boomstamkrukken en –tafels zijn leuk, stoer en uniek, want dezelfde boomstam zult u nergens anders tegenkomen. De boomstammen zijn multifunctioneel. In huis is het een prima bijzettafel of, al dan niet met een kussen erop, een stoere kruk. Buiten kunt u er heerlijk op gaan zitten om even van de rust te genieten. De boomstammen gaan helemaal op in de natuurlijke omgeving.

ZeepalenZeepalen

Vindt u het ook zo heerlijk om uit te waaien op de brede Zeeuwse stranden? Haal het gevoel van de zee en de kust dan ook naar uw tuin. De voor Zeeland zo kenmerkende golfbrekers, ook wel paalhoofden genoemd, kunt u bij ons bestellen. Deze duurzame zeepalen zijn een mooie eyecatcher in uw tuin. Ze zijn van Nederlands eikenhout, hebben een lengte van 300 cm en een diameter van 17-24 cm.

Markusson GrindomaticKettingzaag slijpen

Binnenkort biedt Leelant u een nieuwe service. Werkt u zelf ook regelmatig met een kettingzaag? Dan breekt er een dag aan waarop het zagen niet meer zo lekker gaat en het zaagsel fijn tot stofachtig wordt. De ketting wordt na verloop van tijd bot.
Binnenkort bieden wij met onze Markusson Grindomatic uitkomst: wij slijpen alle voorkomende kettingen, inclusief kettingen voor zaagkloofmachines (404 kettingen).

© 2024 | Website C@-editors Webdesign