Openhaardhout-Houtskool-Bruinkool - Leelant

Openhaardhout

Het hout van Leelant wordt verwerkt door een Sami S185-TEC 440 volautomaat, en is gezaagd op een lengte van ongeveer 25 cm. Het gekloofde hout is een mix van dunne en dikke stukken en geeft daarmee de beste garantie voor optimaal stookgemak. Wij leveren uitsluitend stamhout en dus géén snoeihout.
Lees hier meer over de verschillende houtsoorten.
Volume gewichten en calorische waarden van houtsoorten.

Speciale wensen?

Heeft u behoefte aan hout in speciale lengtes en/of diktes? Of wilt u dat we het hout leveren in netten van 40 liter in plaats van los of in een Big Bag? Neemt contact met ons op om de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten te bespreken.

Pallets

Leelant levert ook pallets ovengedroogd openhaardhout van 1 of 2 kuub. De beschikbare houtsoorten en hoeveelheden variëren, afhankelijk van het aanbod.

Netzakken

Hout in netzakken leveren we in 22 en 40 liter, ook met FSC keurmerk. Deze hoeveelheden zijn perfect om op mooie zomeravonden te gebruiken voor tuinhaard of vuurkorf, maar ook voor de gezelligheidsstoker binnenshuis.

Winkel

Bruinkool briketten HeizProfi

Om de kachel een langere periode te laten branden of om de kachel ’s nachts door te laten branden, bieden bruinkool briketten uitkomst. Bij Leelant kunt u bruinkool briketten van het merk HeizProfi bestellen. Deze zijn per 10 kilo in plastic verpakt.

Houtskool, briketten en kokosbriketten

Bij Leelant bent u ook aan het juiste adres voor houtskool en (kokos)briketten. We leveren diverse merken, zoals Dammers Professioneel, Ecobrasa, Golden Flame, Lokkii (light the bag) en THM. Daarbij bieden we u ook een ruim assortiment aanmaakblokjes, barbecuelucifers, wegwerpbarbecues, Zweedse fakkels en andere verwante zaken.

© 2024 | Website C@-editors Webdesign